Warning: Use of undefined constant starkers - assumed 'starkers' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/hqretailsupport.nl/httpdocs/wp-content/themes/hqretail/functions.php on line 48 HQ partners - HQ RetailsupportHQ Retailsupport

HQ partners

HQ Retailsupport werkt samen met een aantal netwerkpartners. Gezamenlijk bieden wij u een totaalpakket aan van: consultancy, advies en coaching. Onze partners zijn:

 

SHE consultant is úw onafhankelijke consultant, coach en sparringpartner als het gaat om organisatie- en mensontwikkeling. SHE consultant is een samenwerkingsverband van SOS Retail, HQ Retailsupport en Van Eck & Ligt Trainingen.

SOS Retail staat voor Simpele Oplossingen tot Succes. SOS Retail is dé onafhankelijke en objectieve coach op het gebied van het vertalen van uw formule naar de werk- of winkelvloer, het analyseren van uw formule vanuit klantperspectief en het ondersteunen bij continuïteit binnen uw formule.

RetailMinds is een onafhankelijk strategisch adviesbureau, gespecialiseerd in groeistrategieën, omzetprognoses, marktoptimalisaties en klantenwaardering.